PUBLIC INTEREST MESSAGES. Group Public Projects.

El Group Public Projects és un col·lectiu de gent independent format per Antoni Selvaggi i per Quim Serrano. Aquest grup organitza, bàsicament, exposicions i projectes públics per tal d´evidenciar la marginació social que pateixen diferents col·lectius.

sony chanal code

Des del 1991 el Group Public Projects età realitzant accions en diferents ciutats en espais públics ( centres cívics, biblioteques, carrers, places, escoles, etc... ) per tal de fer arribar la denúncia al màxim de gent possible.

El Group Public Projects crea, a través de la xarxa Internet el programa " PUBLIC INTEREST MESSAGES ", un espai intercultural i interactiu on es podran intercanviar, amb absoluta llibertat, opinions i vivències, i que, alhora, es trenquin fronteres, barreres socials i ètniques.

El projecte " PUBLIC INTEREST MESSAGES " defensa la igualtat dintre de la diversitat i el respecte de totes les opcions i persones, evidenciant la marginació social a través de missatges de tolerància i de igualtat a tot el planeta, veien així el món com una gran comunitat.

Les persones que entrin en el programa ho podran fer amb el idioma que el hi sigui més convenient: Català, Castellà, Anglès i rebran informacions sobre el tema escollit a través d´imatges i textes.Podran participar en enquestes i conferències electròniques on podran manifestar els seus pensaments i contrastar-los amb el d´altres persones de diferents ciutats i països.

Per cada tema hi han enquestes dirigides i enfocades a fer reflexionar sobre la multiculturalitat. Paral·lelament s´obren unes conferències electròniques on es recullen opinions sobre els temes i es convida els participants a expressar els seus pensaments i evidenciar o denunciar les seves pròpies vivències al respecte a través de escrits, imatges, musica, etc., per tal de recollir material on es reflecteixin els nivells de tolerància i intolerància que apareixen en les relacions socials.

Amb aquest material es realitzarà, en un futur, una exposició a on, conjuntament amb el material físic, s´instal.leran uns ordinadors connectats a la xarxa Internet per tal que els assistents pugin visitar el programa " PUBLIC INTEREST MESSAGES " i participar en els enquestes i conferències allà recollides.