ACCIONS

game guide dota
 • METRONOM
 • L´HOSPITALET
 • HORTA GUINARDÓ
 • AFIC TEATRE
 • SALT
 • GIRONA
 • CORNELLÀ
 • .

  .

  acció "XENOS". sala METRONOM i ciutat de GIRONA.

  EN AQUEST TREBALL ES FA SERVIR EL LLENGUATGE PUBLICITARI: EL CARTELISME; IMATGES EXPOSADES EN LLOCS PÚBLICS. ELS CARTELLS ESTÀN FABRICATS DE LA FORMA MÉS PRIMÀRIA MITJANÇANT FOTOCÒPIES EN BLANC I NEGRE. LA IMATGE IMPRESA NO PRETÉN OBTENIR UNS VALORS ESTÈTICS SINO UNA CLARA IDENTIFICACIÓ DE L´INDIVIDU.A PEU DE FOTO, LA PARAULA "XENOS", ESTRANGER, QUE ES REFEREIX A LES PERSONES QUE ES TROBEN O RESIDEIXEN TEMPORALMENT EN UNA LOCALITAT QUE NO ÉS LA SEVA I QUE ÉS AMPLIABLE A TOT ALLÓ QUE ÉS EXTRANY O DIFERENT.
  EL GROUP HA ESCOLLIT PER A L´ACCIÓ DUES IMATGES, DE LES QUALS UNA ÉS INDÍGENA I L´ALTRA ÉS FORASTERA. CADASCUNA D´ELLES ES DEFINEIX A ELLA MATEIXA COM A EXTRANGERA. EL FORASTER REIVENDICA LA CONDICIÓ D´EXTRANGER I ALHORA EN PERSONIFICA EL CONCEPTE. L´AUTÒCTON ES DENUNCIA A ELL MATEIX COM A EXTRANGER AL SEU PAIS, DONANT SUPORT ALS MILERS D´EMIGRANTS QUE PATEIXEN PRESSIONS XENÒFOBES.
  AQUESTA PART DEL TREBALL S´ARTICULA SOBRE L´ACCIÓ AL CARRER, DE LA QUAL UNA REPRESENTACIÓ ES VA EXPOSAR EN LA SALA "METRONOM".

  BIBLIOTEQUES DE L´HOSPITALET

  "TOTS SOM EXTRANGERS EN ALGÚN LLOC"

  EL RACISME NO FORMA PART DE LA CONDICIÓ HUMANA. NO HEM NASCUT RACISTES, HEM NASCUT DINTRE D´UNA SOCIETAT RACISTA. EL RACISME ÉS UN COMPORTAMENT APRÈS. LES ESCOLES HAURIEN D´ADOPTAR UNA PEDAGOGIA DE CONTINGUTS INTERCULTURALS PER FACILITAR ALS INFANTS LA VIVÈNCIA DE LA DIVERSITAT COM A QUELCOM NORMAL.
  ACTUALMENT EL PRINCIPAL REPTE QUE HEM DE RECULLIR ÉS SABER COM HEM DÁBORDAR LA DIVERSITAT. HEM DE PROMOURE UNA CULTURA DE RESPECTE I DE TOLERÀNCIA MUTUS, UNA CULTURA DE LLIBERTAT PÚBLICA, DE COEXISTÈNCIA ÈTNICA, QUE ESTIMULI LES SOCIETATS PLURALISTES I OBERTES, PROPICIES AL FOMENT DELS DRETS DE L´HOME I DE LES LLIBERTATS FONAMENTALS.

  CENTRES CIVICS D´HORTA GUINARDÓ

  "TOTS SOM COM SOM"

  ENCARA QUE NO ENS AGRADI, LES ACTITUTS RACISTES ES DESENVOLUPEN IGUAL ENTRE OBRERS QUE ENTRE BURGESOS. ES INDEPENDENT DE LES CLASSES SOCIALS I DELS PARTITS. EL RACISME ÉS UN TIPUS DE MENTALITAT TRANSVERSAL A CLASSES I PARTITS QUE ESTÀ RELACIONAT AMB UNA ESPÈCIE D´ANGOIXA QUE ACLAPARA DETERMINATS INDIVIDUS EN SITUACIONS ESPECÍFIQUES. HI HA GENT QUE SE SENT AMENAÇADA PER L´ACTUAL PROCÉS IGUALATORI DE LA SOCIETAT I PRETÉN TORNAR A CREAR BARRERES I DIFERÈNCIES ON JA NO N´HI HA.
  EL RACISME ÉS UNA AMENAÇA CADA VEGADA MÉS GRAND A LES SOCIETATS OCCIDENTALS. ELS PREJUDICIS RACISTES S´EXPRESSEN OBERTAMENT, I EN OCASIONS, AMB TOTTAL IMPUNITAT. ELS ESTATS ES MONSTREN IMPOTENTS PER MANTENIR ELS ANTICS MODELS D´INTEGRACIÓ.
  ÉS IMPORTANT QUE CADASCÚ DE NOSALTRES PRENGUI CONCIÈNCIA DE LA GRAVETAT DEL PROBLEMA. ES NECESSITA ALGUNA COSA MÉS QUE EL TREBALL DE LA POLICIA, ÉS UNA TASCA PER TOTA LA SOCIETAT.
  TOTS ELS ÈSSERS HUMANS NEIXEN LLIURES I IGUALS EN DIGNITAT I EN DRETS SÓN DOTATS DE RAÓ I DE CONSCIÈNCIA I HAN DE CAPTENIR-SE ENTRE ELLS AMB ESPERIT DE FRATERNITAT.

  Sales Municipals Girona

  "VELLS EN ACTIU"

  ELS JUBILATS CONSTITUEIXEN ELS COMPONENTS DEL SEGMENT VELL DE LA POBLACIÓ QUE ES MANTÉ EN PLENES FACULTATS FÍSIQUES, PERÓ QUE ESTAN APARTATS, DESVINCULATS DEL MÓN DE L´ACTIVITAT PRODUCTIVA I DE TOT ALLÓ QUE S´EN DERIVA.
  EN LES SOCIETATS MODERNES INDUSTRIALITZADES, SER VELL ÉS SINONIM D´ESTIGMATITZACIÓ, DE PROXIMITAT A LA MORT, DE MISÈRIA MATERIAL, I DE MALALTIES IGUALMENT POC ATRACTIVES.
  PRÀCTICAMENT NINGÚ NO VOL ACCEPTAR LA VELLESA EN LA SEVA PROFUNDITAT VITAL I LA FORMA DE DEFUGIR-LA ÉS DISSIMULANT LES EVIDÈNCIES EXTERNES I NO ASSUMIR CAP TIPUS DE SIMBOLOGIA PRÒPIA DE L´EDAT

    Ginàndria

  El dia en què la dona reconegui les seves qualitats masculines i l'home accepti les seves qualitats femenines, significarà que reconeixem que som ginàndrics; que tenim moltes personalitats, moltes facetes per desenvolupar.

  .

  .

  Cinema Titan, Cornellà de Llobregat
  .
  .