acció "XENOS". sala METRONOM i ciutat de GIRONA.

Lyrics: Fuck Them All
EN AQUEST TREBALL ES FA SERVIR EL LLENGUATGE PUBLICITARI: EL CARTELISME; IMATGES EXPOSADES EN LLOCS PÚBLICS. ELS CARTELLS ESTÀN FABRICATS DE LA FORMA MÉS PRIMÀRIA MITJANÇANT FOTOCÒPIES EN BLANC I NEGRE. LA IMATGE IMPRESA NO PRETÉN OBTENIR UNS VALORS ESTÈTICS SINO UNA CLARA IDENTIFICACIÓ DE L´INDIVIDU.A PEU DE FOTO, LA PARAULA "XENOS", EXTRANGER, QUE ES REFEREIX A LES PERSONES QUE ES TROBEN O RESIDEIXEN TEMPORALMENT EN UNA LOCALITAT QUE NO ÉS LA SEVA I QUE ÉS AMPLIABLE A TOT ALLÓ QUE ÉS EXTRANY O DIFERENT.
EL GROUP HA ESCOLLIT PER A L´ACCIÓ DUES IMATGES, DE LES QUALS UNA ÉS INDÍGENA I L´ALTRA ÉS FORASTERA. CADASCUNA D´ELLES ES DEFINEIX A ELLA MATEIXA COM A EXTRANGERA. EL FORASTER REIVENDICA LA CONDICIÓ D´EXTRANGER I ALHORA EN PERSONIFICA EL CONCEPTE. L´AUTÒCTON ES DENUNCIA A ELL MATEIX COM A EXTRANGER AL SEU PAIS, DONANT SUPORT ALS MILERS D´EMIGRANTS QUE PATEIXEN PRESSIONS XENÒFOBES.
AQUESTA PART DEL TREBALL S´ARTICULA SOBRE L´ACCIÓ AL CARRER, DE LA QUAL UNA REPRESENTACIÓ ESTARÀ EXPOSADA EN LA SALA "METRONOM".